image/svg+xml

Ortak Zorunlu Dersler - 2023-2024 Eğitim-Öğretim Sezonu, 7 Şubat 2024 Tarihinde Yapılacak Tek Ders Sınavı Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

Ortak zorunlu dersler arasında yer alan "Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi" ile "Türk Dili" dersleri için 7 Şubat 2024 tarihinde tek ders sınavı gerçekleştirilecektir. Bölümünün bağlı bulunduğu öğrenci işlerine ilgili derslerden tek ders sınavına giriş başvurusunda bulunan ve başvurusu kabul olan öğrencilerimizin sınava girecekleri dersin sorumlularıyla iletişime geçmeleri gerekmektedir. Ders sorumlularına ait e-posta adresleri şu şekildedir:

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi :

Öğr. Görevlisi Dr. Özgür TİLBE : ozgurtilbe@bartin.edu.tr
Doç. Dr. Seçil ÖZDEMİR : sozdemir@bartin.edu.tr
Doç. Dr. Murat YÜMLÜ : myumlu@bartin.edu.tr
Öğr. Görevlisi Dr. Mustafa MUTLU : mmutlu@bartin.edu.tr

Türk Dili:

Öğr. Görevlisi Hamza ŞEKER : hseker@bartin.edu.tr
Öğr. Görevlisi Dr. Yıldıray BULUT : yildiraybulut@bartin.edu.tr
Öğr. Görevlisi Dr. Hasan AKGÜL : hakgul@bartin.edu.tr
Öğr. Görevlisi Fatma ÇELİK : fcelik@bartin.edu.tr

2023-2024 Eğitim-Öğretim Sezonu 7 Şubat 2024 tarihinde yapılacak Türk Dili I-II dersleri Tek Ders Sınavı bağlantısı aşağıdadır. Sınava giriş yapabilmek için Office 365 hesaplarınızı kullanmanız gerekmektedir. Sınav ile ilgili kurallar da linkte yer almaktadır.

Türk Dili I-II Tek Ders Sınavı (7 Şubat 2024) bağlantısı için tıklayınız