Ortak Zorunlu Dersler - 2022-2023 Güz Dönemi Mazeret Sınavları Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

Ortak zorunlu derslere ait mazeret sınavı, 3 Aralık 2022 Cumartesi günü, Ağdacı Kampüsünde, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu Binası, 1. Kat, SBF 112 (ED-K1-18) no'lu sınıfta (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I dersi 14:00'de ve Türk Dili I dersi 14:30'da olmak üzere) yüz yüze yapılacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Mazeret sınavı, ara sınava geçerli bir nedenle giremeyen öğrencinin, belirlenen süre içerisinde (23-25 Kasım 2022) dilekçe ile beyan ettiği mazeretinin ilgili birim yönetim kurulunca kabul edilmesi üzerine yapılan bir sınavdır. Bu nedenle mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerin birimlerinin öğrenci işlerine dilekçe vermeleri gerekmektedir. Mazereti kabul edilen öğrencilerin bilgileri, öğrencisi olunan birim tarafından gönderilmektedir. Birimine başvurmayıp dilekçe vermeyen öğrenciler mazeret sınavına giremezler.