image/svg+xml

Azami Öğrenim Süresini Dolduran Önlisans-Lisans Öğrencileri İçin Ek Sınavlar Duyurusu (1. Ek Sınavlar: 1 Ağustos 2024-8 Ağustos 2024, 2. Ek Sınavlar: 14 Ağustos 2024 - 21 Ağustos 2024)

Değerli Öğrencilerimiz,

Azami öğrenim süresini dolduran önlisans - lisans öğrencilerimiz için, ortak zorunlu dersler arasında yer alan "Türk Dili" ve "Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi" derslerinin 1 Ağustos 2024 – 8 Ağustos 2024 tarihleri arasında 1. Ek Sınavları ve 14 Ağustos 2024 – 21 Ağustos 2024 tarihleri arasında ise 2. Ek Sınavları gerçekleştirilecektir. Bölümünün bağlı bulunduğu öğrenci işlerine ilgili derslerden ek sınavlara giriş başvurusunda bulunan ve başvurusu kabul olan öğrencilerimizin sınava girecekleri dersin sorumlularıyla iletişime geçmeleri gerekmektedir. Ders sorumlularına ait e-posta adresleri şu şekildedir:

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi :

Öğr. Görevlisi Dr. Özgür TİLBE : ozgurtilbe@bartin.edu.tr
Doç. Dr. Seçil ÖZDEMİR : sozdemir@bartin.edu.tr